• Начало »
 • PVC Фолиа »
 • Кухненско предпазно алуминиево фолио за плот AK03S, 3м х 60см, самозалепващо

Кухненско предпазно алуминиево фолио за плот AK03S, 3м х 60см, самозалепващо

 • Кат. номер: sz0672

Предпазно, алуминиево фолио за плот, което го пази от мазни пръски и петна и се почиства изключително лесно и бързо.

 • Начин на залепване: Самозалепващo фолио
 • Алуминиева ролка с обща дължина: 3 метра
 • Широчина: 60см
 • Релефен дизайн
 • Лесно за почистване
 • Температурна устойчивост
 • Може да се реже на части, колкото ви е необходимо

Ако сте от домакините, които държат кухнята им да бъде чиста и приятна, то със сигурност имате нужда от самозалепващо алуминиево фолио. Предназначението на този тип продукти е да предпазят стените и кухненския плот от сериозни замърсявания. Фолиото не позволява на водните капки и пръски мазнина да се наслоят по стените, облицовките и работните повърхности. То ви спестява дълги часове чистене, а понякога и сериозни ремонти.

Свойства на защитните фолиа

Металическите покрития изпълняват не само практична, но и декоративна функция. Върху материала е нанесен фин и приятен 3D принт, който придава по-привлекателен облик на стената и на плота. Модерно обзаведените кухни са идеалното място, където може да се използва термо фолио за кухня. Лъскавият финиш и металически отблясъци на покритието са в унисон с битовата техника.

Фолиото позволява да се премахнат с лекота дори най-упоритите замърсители. То е устойчиво на мазнини и високи температури. Отблъсква изцяло водата, като не ѝ позволява да проникне в мазилките и плотовете, за да ги разруши. То действа като защитен филм върху облицовани и необлицовани стени, ПДЧ плотове и дори фасадите на кухненските шкафове.

Защитното алуминиево фолио за стена е подходящо не само за кухни, но и за работилници, ателиета, фризьорски салони и др. Навсякъде, където се работи с трудно почистващи се вещества и съществува риск те да попаднат върху стените, използването му е най-доброто решение. Ниската цена ви позволява да сваляте филма след еднократно използване и след време, когато е нужно, да поставите нов.

5 предимства на фолиото със самозалепващ гръб

Самозалепващите фолиа имат единствено и само предимства. Това е и причината за тяхната масова употреба в домашни и обществени кухни. Ще разгледаме по-подробно 5 от основните плюсове на покритието, с което се надяваме да ви убедим в правилността на покупката на представения тук продукт.

 1. Предпазва повърхностите от замърсяване и разрушаване

Фолиото притежава плътна, непроницаема структура. Макар и с лека и приятна на допир текстура, то действа като мощен щит срещу най-често срещаните замърсители. Непроницаемата му повърхност не позволява през него да преминават вода, мазнина, твърди и течни замърсители.

То не само ви спестява дълги часове чистене, но и скъпи ремонти, каквито понякога се налагат при проникване на вода в сърцевината на дърво и мазилка. Вече няма да се налага да викате майстори, за да шпакловат отново стените. Няма да виждате неприятните тъмни петна върху декоративната боя. Ще си спестите и пари за нови мебели, само ако вложите една нищожна сума в закупуването на фолио за кухненски плот.

 1. Идеално решение за реновиране на интериора

Ако живеете под наем или не разполагате с нужните средства за подмяна на грозните фаянсови плочки, винаги има решение. Можете да поставите алуминиев филм върху неугледното и захабено покритие и по този начин да създадете един по-модерен интериорен дизайн.

С помощта на самозалепващо алуминиево фолио за кухня наемателите могат да създадат свой стил в интериора, без да нарушават договорките с наемодателя и без да харчат ненужни пари. Също така ще отпадне нуждата от основно почистване на кухнята преди напускане на квартирата. Просто отлепяте фолиото и оставяте апартамента в първоначалното му състояние.

 1. Лесно поставяне и премахване

Не е нужно да имате специални умения и да разполагате със специализирани инструменти, за да покриете повърхностите с термо фолио за кухненски плот. Инструментите, които са ви нужни, включват единствено ролетка и ножица. Измерете участъка, който искате да защитите или декорирате; пренесете измерените стойности върху филма и изрежете.

С това покритие пестите и време. Дори най-несръчните хора се справят с поставянето на алуминиев станиол за няколко минути. Операцията по полагане на защитата включва премахване на защитната хартия от гърба и поставяне на филма върху плота или стената с леко заглаждане и притискане с ръка. Лепенето върху хоризонтални повърхности изисква по-малко прецизност.

 1. Висока естетическа стойност

В никакъв случай не бива да се притеснявате, че със залепянето на алуминиево фолио за кухня ще загрозите функционалното пространство. Напротив, фолиото, със своите металически отблясъци създава модерен и дори футуристичен ефект. Ако имате хладилник с инокс покритие, той ще се впише много добре в околната обстановка.

Леко грапавата текстура отразява светлината по един много приятен начин. Захабеният и издраскан плот, спуканите плочки зад мивката и печката, покритите с петна долапи и вътрешността на шкафовете – всичко това ще изглежда като ново, а кухнята ви ще придобие облика на модерно и уютно помещение.

 1. Ниска цена

Фолиото, което ви предлагаме, е с ширина 60см и дължина цели 3 метра. С една ролка можете да покриете голям участък от стената, заедно с плота, върху който подготвяте съставките за ястията. Цената на една ролка алуминиево самозалепващо фолио е направо символична. Спокойно можете да поръчате 2, 3 или повече ролки, за да имате резерва, ако се наложи.

Плътността на декоративното самозалепващо термоустойчиво фолио е много по-висока от тази на опаковъчните домакински фолиа. Това го прави много по-устойчиво на разкъсване и повърхностни поражения, което означава – дълъг експлоатационен живот. Срещу скромна сума пари ще получите качествен продукт, който ще ви служи дълго.

Здравина и устойчивост

Това, което ви предлагаме е термоустойчиво фолио за кухненски плот. Самото покритие няма да се повреди ако директно върху него поставите горещи съдове, но не гарантираме за материала отдолу. Термозащитата, която филмът осигурява, ви позволява да го поставите на стената зад кухненската печка или от вътрешната страна на нейния капак.

За разлика от конвенционалните PVC тапети, нашето самозалепващо алуминиево фолио с ниска цена е с много по-голяма здравина. То е устойчиво на почистване с абразивни препарати. Приятният му гланц и металически отблясъци няма да се изгубят след няколко почиствания. Този модел се предлага в сребрист и златист цвят.

19,00 лв. 12,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 12,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Сроковете за доставка зависят, дали продукта е наличен в наш склад или във външен склад.

Принципно срока за доставка е от 1 до 3 работни дни, след приета и потвърдена поръчка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!