Самозалепващо PVC фолио за бани и кухни Мрамор FW06, 3м x 60см

  • Кат. номер: sz994
  • Самозалепващ винилов тапет
  • Водоустойчив тапет за бани и кухни
  • Размер на ролката: 3 метра х 60см
  • Подходящ за сухи и мокри помещения

В наши дни е възможно съвсем сами да реновираме и освежим почти всяко жилищно помещение, включително банята, благодарение на евтините съвременни материали. Самозалепващото водоустойчиво фолио за баня е именно такъв продукт, с който можете да скриете грозните и напукани плочки. Ниската му цена и лекота на използване ви позволяват да създадете интериора на своите мечти.

Особености на PVC покритието

Самозалепващите се фолиа на базата на поливинилхлорид са стилно, оригинално и практично решение. Това е сравнително нов вариант за оформление на бани, който все още не е успял да привлече необходимото внимание към себе си. Виниловите покрития са 100% водоустойчив материал, който издържа на директно намокряне и високи температури, чисти се лесно и не позволява развитието на плесен и гъбички.

Някои хора бъркат самозалепващото фолио за баня с миещия се тапет, но това е изцяло погрешна аналогия. Виниловите фолиа са с по-високи характеристики по отношение на експлоатационни свойства и дълготрайност. Материалът се отличава с широка палитра от цветове, а експлоатационният му живот е до 10 години.

Фолиото, което ви предлагаме, е с дизайн, имитация на бял мрамор. С него ще превърнете банята в едно стилно и изискано пространство, идеално за релакс в края на работния ден. Виниловите самозалепващи покрития имат абсолютно гладка повърхност и здрава текстура. Единственият им минус е, че са с ниска устойчивост на механични повреди – най-вече надраскване.

Удобна и лесна употреба

Ако ви е омръзнал неугледният и излязъл от мода вид на плочките в банята, не е нужно да правите скъпи и сложни ремонти. Ние ви предлагаме водоустойчиво фолио за баня на супер достъпна цена, което можете да инсталирате без чужда помощ. Дори напълно начинаещите ще се справят с тази задача. Единственият сложен момент при монтажа е отстраняването на въздушните мехурчета под повърхността.

Работата с този материал е максимално опростена и чиста. Благодарение на самозалепващия слой от задната страна на филма, не е нужно да се използват лепила. Това ви позволява да реновирате проблемните участъци без да използвате ръкавици и да носите работни дрехи. Не е необходимо изчакване до пълното изсъхване на лепилото. Банята може да се използва веднага.

За поставянето на самозалепващ винилов тапет в банята не са ви нужни специални инструменти. Трябват ви само ролетка за измерване, молив и обикновена канцеларска ножица. Фолиото се реже с невероятна лекота, така че можете прецизно да оформите участъците около ВиК комуникацията и аксесоарите, които не могат да се свалят.

Висококачествено покритие с ниска цена

Виниловото самозалепващо фолио за баня е най-доброто решение за бързи ремонти с висок естетичен ефект. Мраморният модел се вписва отлично в интериора на бани и кухни, обзаведени във всякакъв стил. Светлите тонове на принта са чудесно решение за малки и зле осветени помещения, защото ще ги направят визуално по-просторни и светли.

Нашето пвц фолио за баня е спасение за хората, които не могат да отделят един крупен бюджет за основен ремонт. Винилът е материал, съставен от изкуствени компоненти , поради което се слави с много дълъг експлоатационен живот. Тапетът не отделя токсични вещества в атмосферата и няма миризма. Поддръжката му е изключително лесна, но при почистване трябва да се избягват остри предмети и абразивни препарати.

19,00 лв. 15,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Сроковете за доставка зависят, дали продукта е наличен в наш склад или във външен склад.

Принципно срока за доставка е от 1 до 3 работни дни, след приета и потвърдена поръчка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!