За нас

За нас

Зад електронните магазини "GameTimePC.com" и "OnTimeBG.com", превърнали се в любимо място за пазаруване на хиляди български потребители стои фирма ОНТАЙМ 2012 ЕООД. Фирмата е със седалище и адрес на управление: гр. Шумен, ул. Софийско шосе 4, вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 202123085 

 

В работата си с клиентите ние целим прилагане на най-високи стандарти по отношение качеството, квалификация, прецизност и коректност в деловите взаимоотношения.

Качествено обслужване, което да покрива нуждите на нашите клиенти е наш приоритет. За нас е най-важно да изслушаме и разберем клиента, след което да помогнем в избора, който прави, за да остане доволен. Ние вярваме, че да се правят интелигентни покупки спрямо нуждите на човек е много по- изгодно и за двете страни.

 

Защо да изберете GameTimePC.com

Защото ние ще сглобим мечтаният от вас  компютър. Ще ви посъветваме в избора на компоненти или ще ги изберем вместо вас, за да може конфигурацията да отговаря на вашите нужди и желания. Вярваме, че имаме необходимите знания и способности, за да ви осигурим качествено обслужване, комплексни решения и, разбира се, добри цени с кратки срокове на доставка. Доверете ни се, и ние няма да ви разочароваме !

 

Екипът на GameTimePC ви пожелава приятни и ползотворни мигове в създадения от нас с много любов и желание електронен магазин :)

 

ОНТАЙМ 2012 ЕООД
мол: Иван Николов
ЕИК BG202123085
адрес : гр. Шумен , ул. Софийско шосе 4
банкова сметка : BG93UNCR70001522925071